a Kör trilógia

Engelsfors. Egy apró csodás kis város Svédországban, ahol 6 lány épp csak elkezdte a középiskolát. Semmi közös nincs bennük - kivéve hogy mindegyikőjükben ősi ördögi erő lakozik. Azt mondják boszorkák. Egy ősi prófécia állítja, hogy ők a kiválasztottak. Ettől a naptól kezdve a gimiben már élet vagy halál a tét. És a lányoknak még sok mindent meg kell tanulniuk saját erejükről is. Az idő csak fogy. Valami vadászik rájuk, és ha nem ők találják meg előbb és pusztítják el azt, akkor ők halnak meg… Mats Strandberg és Sara Bergmark Elfgren trilógiája újabb skandináv bestseller, 21 nyelvre fordították le. Az első kötet már magyarul is olvasható. A második kötet fordítása 2013 tavaszán érkezik

Állandó oldalak

Friss topikok

Címkék

Díjazták a Kör trailerét

2012.09.10. 11:04 paddington

Szeptember 8-án, szombaton késő este osztották ki az Első Jövőnéző Könyvtrailerfesztivál díjait. Koszti Zsuzsanna által készített remek trailerünk a profi kategóriában második helyezést ért el a rangos szakmai zsűri döntése értelmében.

A zsűri tagja volt Benedek Anna, a prae.hu irodalmi rovatvezetője, Divinyi Réka forgatókönyvíró, Fabricius Gábor reklámszakember, Forgács Nóra Kinga, a prae.hu filmes rovatának vezetője, valamint M. Tóth Géza animációfilmes rendező. Az első díjat Erdős István vehette át, aki Aprótörpe indiánok című könyvéhez maga rendezett könyvtrailert Bonczföldi Andrea animátorral, Pásztohy Panka dizájnerrel és Erdős Jonatán narrátorral. 

A prae.hu és a JAK közös szervezésében megrendezett vetélkedésen 200 ezer forintos közönségdíjat is kiadtak, amelyet Köllő Ildikó és Balázs Brigitta filmje nyerte, amit a JAK-füzetek sorában megjelenő, Nagypál István A fiúkról című kötetéhez készítettek. A mi filmünk is tetszett a közönségnek, a hatodik helyen végeztünk. Köszönjük a sok-sok szavazatot.

Az összes díjazott film megtekinthető a díjkiosztóról beszámoló cikkben: http://prae.hu/prae/articles.php?aid=5443&cat=67 Gratulálunk minden díjazottnak és résztvevőnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://kortrilogia.blog.hu/api/trackback/id/tr424766014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása